Tot mai mulți giurgiuveni ne-au solicitat să cerem Primarului Municipiului Giurgiu, Adrian Valentin Anghelescu, să ne precizeze dacă are în portofoliul lucrărilor viitoare, redimensionarea parcărilor din municipiul Giurgiu și o eventuală reintroducere a taxării acestora. Manifestând extrem de multă disponibilitate, primul edil al orașului, primarul Adrian Anghelescu ne-a declarat:

În principiu, DA!  Suntem în plin proces de identificare a zonelor cele mai potrivite din oraș, funcție de locațiile cu flux auto intens (zona adiacentă Pieței Centrale și zonele în care se concentrează mai multe instituții publice, restaurante, instituții de cultură ș.a.) , a menționat primarul Municipiului.

Privitor la eventuala introducere a parcării cu plată a autoturismelor, edilul ne-a spus: În ce privește introducerea taxelor, căutăm o formulă pentru ca eventualul cuantum să fie echitabil și accesibil majorității locuitorilor.

În consecință se caută un preț care să fie accesibil oricărui posesor de autoturism atât din Municipiu cât și din orice altă zonă a țării.

( Jurnal)