Anul acesta terminăm de executat ultima clădire din cele 7 clădiri ale Școlii nr, 2 din Clejani, școală cu șase clase de curs (I-IV) – ne declara primarul comunei Clejani, Florin Nidelea. Sala de sport este și ea gata fiind în curs de autorizare. În această vară ea urmează să intre în funcțiune și să asigure condiții  moderne tinerilor elevi din comună  la orele de educație fizică și sport – mai spunea primarul localității.

Întrebat despre starea drumurilor din comună, Florin Nidelea ne preciza că la acest moment mai sunt doar 1550 de metri de asfaltat, asta însemnând patru ulicioare , câte una pentru fiecare din satele componente. El mai preciza că odată cu acestea , toată comuna va fi asfaltată.

Primarul Nidelea se arăta totodată fericit de faptul că după 5 ani de așteptare a fost în sfârșit, semnat contractul cu un operator de salubritate , ECOGRIN, ce urmează să ridice gunoiul menajer din casă în casă.

Asta după ce am stat 5 ani  așteptând să apară cineva cu care să ne înțelegem la acest capitol, fiecare familie descurcându-se în tot acest timp, cum a putut – ne-a mai spus primarul comunei Clejani, Florin Nidelea.

(Jurnal)