Primarul Fabian Țîrcă, își continuă investițiile menite să dea un contur modern, european, comunei Oinacu. (Galerie FOTO)

0
238

Gospodar cum îl știm, primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, își continuă lucrările de investiții și de modernizare în localitatea pe care o administrează.

Așa cum ne promitea cu câteva săptămâni în urmă, edilul a încuviințat să își rupă din timpul dedicat activității sale zilnice din Primărie și să ne vorbească despre câteva din  lucrările pe care le are în prezent, în portofoliu.

După modernizarea grădiniței din satul Comasca, iată că în aceste zile putem vorbi despre  alte două investiții importante …Se lucrează intens la realizarea terenului sintetic de minifotbal, precum și la amenajarea unui parc, ambele lucrări în satul Comasca.

În paralel ne ocupăm și  de punerea la adăpost a bunurilor administrației locale. În acest context  în comuna Oinacu se derulează lucrările de construire a unui garaj pentru utilajele și uneltele Primăriei, precum și la extinderea rețelei de camere de supraveghere. Vom instala deocamdată un număr de  30 de asemenea sisteme ce vor fi amplasate în toată comuna.

O altă activitate pe  care o derulăm,  tot  în această perioadă, este cea de toaletare a  spațiilor verzi din comună. Odată cu tăierea ierbii și plantarea de flori pe marginea drumurilor din localitate,  am demarat și plantarea de copaci ornamentali. Sădim platani, arbori care cresc repede și care nu sunt foarte pretențioși în ceea ce privește mediul și îngrijirea lor ulterioară.

 

A fost de ajuns să dăm o scurtă raită,  cu mașina redacției, prin câteva ”colțuri” ale comunei pentru a ne da seama că primarul Fabian Țîrcă   n-a stat deloc cu mâinile încrucișate de când a preluat acest mandat, localitatea căpătând o alură de modernitate ce îi poate conferi fără doar și poate, atributul  de localitate europeană!

Înainte de a ne lua la revedere de la domnia sa, primarul Țîrcă   ne spunea că lucrările din comuna Oinacu nu se opresc deloc aici și că  în perioada  următoare  pregătește  o serie de  alte surprize despre care ne va  vorbi  la momentul potrivit.

(Jurnal)