Primarul comunei VEDEA amenințat cu coasa de un consătean, sub ochii îngăduitori ai polițiștilor din localitate! (VIDEO)

0
1121

Iată că în seara de Înviere nu a fost la fel de calmă peste tot în județul Giurgiu.

În comuna Vedea un cetățean ce gustase puțin mai mult probabil din vinul ce urma să fie așezat pe masa de Paște după ce a amenințat mai mulți consăteni i s-a pus pe scăfârlie să-l amenințe pe însuși primarul comunei, Marian Țaga, ce tocmai venise să vadă cine este personajul turbulent, în capul căruia „Înviase” țandăra scandalului.

Deși oamenii locului au chemat Poliția, aceștia, după ce au ajuns  la locul incidentului s-au mulțumit să asiste indiferenți la spectacolul prezentat de chefliu, așa cum demonstrează filmarea camerelor de supraveghere din zonă.

Ba mai mult, pentru a nu-și murdări mâinile cu acest caz, polițiștii au chemat în ajutor, alte echipaje de Poliție… În cele din urmă a fost nevoie de intervenția unui echipaj al Jandarmeriei, care l-a imobilizat, până pe individ, organele de poliție fiind doar niște simpli martori la „cărat apa”.

Așteptăm acum un punct de vedere al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu privitor la atitudinea „non combat” a reprezentanților acestei instituții, aflați la locul incidentului din Comuna Vedea în ajunul Paștelui.

(Jurnal)