Pe primarul Dan Rusu, edilul comunei Adunaţii Copăceni, l-am găsit, ca de obicei, la rezolvarea problemelor comunităţii. Un om intra, altul îi ieşea din birou.  „Aşa e în fiecare zi la noi, mai ales de când am avansat serios cu lucrările de aducţiune a conductei de gaze. Toată lumea vine, se interesează, oamenii îşi doresc un confort cât mai bun în case”, ne spune primarul Rusu.

E greu, ne mărturiseşte. Ar vrea ca toată lumea, toţi cei care vin cu cereri de acest tip la el să plece rezolvaţi. Dar şi racordările se fac după un plan. Numai că şi-a promis sieşi că, anul viitor, cel puţin jumătate din locuitori vor avea, la aragaz şi în casă, racordurile la gaze, şi vor renunţa la butelii şi sobele cu lemne.

„Deocamdată, în această iarnă avem racordate doar instituţiile: şcoli, grădiniţe, încercăm şi primăria…cu această ocazie, probabil că îi vom convinge pe şi mai mulţi să accepte modernul, confortul în viaţa lor!”,mai preciza edilul comunei Adunaţii Copăceni.

În rest, primarul Dan Rusu este mulţumit. Iarna poate să vină, şi să îşi arate ce colţi vrea ea, pentru că este pregătit din toate punctele de vedere: s-a făcut aprovizionarea cu material antiderapant, sărăriţa, buldoexcavatorul şi toate celelelate utilaje au fost probate, şi funcţionează la standarde maxime, aşa că pregătirile sunt gata. „Aşteptăm acum să vină zăpada, să demonstrăm că la noi zicala „gospodarul îşi face iarna car şi vara sanie” se aplică în totalitate!”, a mai spus primarul comunei Adunaţii Copăceni, înainte de a se întoarce la rezolvarea problemelor zilnice ale comunei. 

(Anna Lincă)