Primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, a sărbătorit-o pe consăteanca sa , tușa Ioana care a împlinit 100 de ani!

0
352

    ”TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE ÎN ADUNAȚII COPĂCENI..., titrează primarul localității, Dan Rusu, evenimentul emoționant  trăit de el , joi, 8 septembrie, de ziua Sfintei Maria, la vizita făcută tușei Ioana Buruleanu, care a împlinit un secol de viață!

Dincolo de felicitări, de tort, de șampanie, am întrebat-o cum se simte la 100 de ani și mi-a spus că se bucură de fiecare clipă de viață și se roagă la Dumnezeu să o țină pentru că vede cum localitatea înflorește iar faptul că elevii care se întorceau de la școală îi urau LA MULȚI ANI a îndemnat-o să ne facă deja invitația pentru aniversarea de peste un an – mai scrie primarul Rusu pe pagina sa de facebook.

Acest contrast destul de mare între copilărie și senectute întâlnit astăzi mi-a întărit convingerea că ceea ce am auzit pe căi neoficiale (datele de la recensământ nu sunt gata încă) și anume că avem cea mai mare natalitate din județul Giurgiu, este perfect adevărat!

Și cum să nu fie, când noi am cerut în vară o grupă de grădiniță cu program prelungit, iar acum, datorită cererilor foarte mari, am mai cerut încă două! Și când mă gândesc că la începutul mandatului meu la grădinița din Varlaam erau 5 copii, iar acum sunt 30…!

Toate acestea mă fac să cred că eforturile mele de a oferi condiții bune de trai în comună, prin conectarea la rețeaua de alimentare cu gaze naturale, prin asfaltarea drumurilor, construcția de dispensare, școli, locuințe sociale, etc au făcut și vor face ca atât fii satului cât și oameni din alte localități vor alege să trăiască în Adunații Copăceni!

Primarul localității Adunații Copăceni, Dan Rusu își încheie comentariul cu o urare adresată tuturor celor care de Ziua nașterii Fecioarei Maria  sunt la rândul lor sărbătoriți…

Cu această credință închei prin a vă ura LA MULȚI ANI tuturor celor ce sărbătoriți azi ziua de naștere și vă doresc viață lungă ca cea a tușei Ioana!

(Jurnal)