Primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, a înființat o cooperativă ce dorește să devină cel mai important operator economic din  domeniu, la nivel de țară!

0
507

Recent, într-un dialog avut cu primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, text ce a fost postat și în mediul on line, acesta ne vorbea despre o investiție extrem de profitabilă pentru viitorul localități sale, înființarea unei cooperative. 

Pentru a veni în sprijinul membrilor comunității – ne spunea primarul Dan Rusu –  am înființat o societate comercială cu rol de cooperativă, în care Primăria este asociat majoritar, cu scopul principal de a prelua produsele cultivate de cetățeni, de a construi un depozit logistic și de a realiza  o fabrică de procesare legume. 

Conform primarului Rusu, prin intermediul acestei cooperative, producătorii locali vor beneficia de acces facil la programe de susținere, formare și resurse care îi vor ajuta să-și îmbunătățească afacerile și să ridice calitatea produselor lor.

Acest lucru nu doar că sprijină economia locală, ci ne permite să ne bucurăm de produse de cea mai înaltă calitate, direct de la sursă. De ce este important acest demers?  În primul rând, ne consolidăm comunitatea prin sprijinirea producătorilor noștri locali și din alte localități, oferindu-le șansa de a-și duce afacerile la nivelul următor. În al doilea rând, veniturile generate prin această cooperativă se întorc în localitatea noastră sub formă de proiecte comunitare, infrastructură îmbunătățită și servicii publice mai bune.

Așa cum ne preciza, primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, își  propune ca această cooperativă să devină cel mai important operator economic din  domeniu, la nivel de țară.

(Jurnal)