Primarul BARBU ne explică: Ce se va întâmpla cu cele peste 320 de imobile din Municipiu, lăsate la voia sorţii? Ce se intenţionează cu clădirile de pe strada Gării?

3
255

Problema imobilelor aflate în paragină şi a terenurilor virane transformate de multe ori în veceuri în aer liber, nu este deloc nouă pentru giurgiuveni.

Iată însă că autorităţile sunt hotărâte ca din acest an să aplice Legea recent apărută, care îi sancţionează drastic pe proprietarii nepăsători.

Primarul Nicolae Barbu ne lămureşte în acelaşi timp despre măsurile ce se vor lua în următoarea perioadă cu aceste proprietăţi şi totodată ce intenţionează Primăria Giurgiu cu clădirile de pe strada Gării.

3 COMENTARII

  1. Deci omul nu are bani sa-si refaca vechitura. De vandut nu o poate vinde pentru ca este o vechitura si pe de alta parte de atata duduiala economica nimeni nu mai cumpara nimic. Si tu vii si ii impui un impozit marit. Pai daca n-are bani, de unde sa-ti plateasca, ma? Crezi ca omului aluia ii place sa-i cada sandramaua in cap? Nu sunt bani! Dar tu ca primar … ca ai relatii, o arzi cu Masoneria, cu rotarienii, ce investitii ai facut astfel incat sa creezi locuri de munca si sa aiba tot omul de unde manca o paine si de unde achita un impozit? Eu nu te intre ce hoti ai adus de afara ca sa sclavageasca romanii si sa fure banii prin off-shore, eu te intreb ce investitii a facut primaria, ca si primaria poate face o firma de ceva si totodata poate crea locuri de munca. Uite, de exemplu marile firme din Romania care fura si jefuiesc tara, in traile de bastina au actionariat majoritar de stat. Deci se poate. Dar la noi, care este situatia?

  2. Punctul tau de vedere emana din ignoranta atat din punct de vedere civic cat si legal. In orice tara civilizata proprietarii care nu isi ingrijesc imobilele sunt sanctionati este absolut normal si legal. Daca vrei sa deti imobile si le-ai revendicat trebuie sa iti asumi si obligatia de a le intretine. Nu intelegem de ce sa nu daramam niste cazaturi care prezinta un risc pentru populatie. Ce lagatura are Masoneria si alte cretinitati in cazul de fata, doar mintea unora ingusta poata sa inteleaga. Frustrarea si ignoranta te-a determinat sa combini subiecte ce nu au nicio legatura intre ele. Somerii nu detin imobile si terenuri fara numar in caz contrar s-ar pune intrebarea logica Daca esti somer de unde ai avut si ai bani sa detii imobile constand in terenuri si cladiri? Mai usor cu locurile de munca ca in acest oras pofta de munca este zero

  3. In spate la hala centrala langa frizerie si casa cu flori sunt doua terenuri pline cu balarii. Proprietarii nu au ingrijit aceste terenuri de foarte multi ani ceea ve face ca in fiecare an sa avem parte de tantari, muste si tot felul de insecte. Va rog sa trimiteti si Garda de Mediu sa constate mizeria de pe aceste propritati.