zlg-1312448188Așa cum ne-a obișnuit, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, prezintă periodic în cadrul conferințelor sale de presă stadiul lucrărilor de investiții ce se derulează în oraș. Așa s-a întâmplat și miercuri, 23 noiembrie, la o recentă întrevedere cu jurnaliștii locali.

Lucrările la Portul Trimodal continuă, suntem în grafic, și, deși au mai apărut unele probleme, lucrurile merg bine, astfel încât să putem finaliza investiția până la sfârșitul anului viitor, iar în 2018 aceasta să devină funcțională; Pe șos. Alexandriei au fost finalizate lucrările pentru anul acesta; La Ansamblul 240 Garsoniere se lucrează în continuare, ca și la cele 14 locuri de joacă amplasate în spațiile dintre blocuri, respectiv la grădinițe. Lucrări în derulare avem și la Blocul de locuințe sociale C2, dar și la cel din cartierul Istru, a declarat edilul-șef.

Referindu-se la lucrările de investiții ce vizează construirea de terenuri de sport și parcări în cartierul Tineretului, domnia sa a precizat că acestea sunt întârziate, motivul fiind deja binecunoscut – votul negativ dat inițial de către consilierii din partea PNL și ALDE, pe vremea funcționării fostului Consiliu Local. 

(Jurnal)

 

 

1 COMENTARIU

  1. Campania electorală, bat-o vina!
    Mai vorbim spre primăvara când stadiile vor fi tot alea. Că e iarnă. Cum să vii cu locuri de joacă iarna?! Poate cu niste patinoare, derdelușuri etc.
    Să ne trăiți tov. Nicule!
    E de bine cu întrevederea „recentă” din 23 Noiembrie. Probabil de anul ăsta.