Primarul Adrian ANGHELESCU, împreună cu o delegație a Primăriei Giurgiu, prezenți, la finele săptămânii trecute, la ceremoniile organizate cu prilejul Zilei Municipiului Ruse!

0
747

La sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, 6 mai, o delegație a Primăriei Municipiului Giurgiu, condusă de primarul Adrian Valentin Anghelescu, din care a mai făcut parte și viceprimarul Marian Damian, a fost prezentă în orașul bulgar de peste Dunăre, la ceremoniile solemne organizate cu prilejul Zilei Municipiului Ruse și Zilei Armatei Bulgare, sărbătaore  dedicată eroilor bulgari.

Cu acest prilej primarul Adrian Anghelescu a transmis un mesaj de felicitare și prietenie, colegilor de peste Dunăre:

„Ziua Oraşului Ruse îmi oferă prilejul să transmit felicitări şi cele mai sincere urări de sănătate și prosperitate tuturor locuitorilor oraşului Ruse, adică fraților noștri de peste Dunare. Îmi exprim speranta că bunele relatii dintre Ruse si Giurgiu vor continua si in viitor si vom realiza mai departe proiecte ambițioase”, a transmis primarul Anghelescu.

De menționat că orasele Giurgiu și Ruse sunt „înfrățite” încă din anul 1993 și de atunci acestea au dezvoltat o frumoasă relație de cooperare și prietenie!

(Jurnal)