Cu inima ”incendiată” de dragoste, un pompier al ISU Giurgiu şi-a cerut iubita, de soție, la locul de muncă, în fața colegilor săi…!

0
698

   Cornel, un pompier de la ISU Giurgiu şi-a cerut iubita de soție într-un mod inedit, ce a surprins pe toată lumea. El  a dus-o la subunitatea de care aparține, și fără să-i să sună de ce, de față cu toți colegii a întrebat-o dacă vrea să-i devină soție. Vizibil emoționată de gestul bărbatului pe care-l iubea,  Alina a spus „DA!”

 După cum citim pe facebook, povestea de dragoste a lui Cornel și a Alinei nu este numai  frumoasă,  este și  una veche, căci cei doi se cunosc de când erau copii. Abia la liceu, spune povestea noastră, cei doi  au devenit mai apropiați, amândoi simțind că între ei nu este doar o simplă prietenie.

      „Eu am făcut primul pas. Eram amândoi în clasa a XI-a. Îmi plăcea pentru că era foarte deșteaptă și bineînțeles frumoasă. Am invitat-o în oraș și, treptat, am descoperit că ne potrivim și că avem multe lucruri în comun – mărturisește Cornel.

      Îmi amintesc cât de mult îi vorbeam despre Școala de Pompieri pe care îmi doream să o urmez, iar ea m-a susținut necondiționat. La rândul meu, i-am fost alături până când și-a îndeplinit visul de a deveni profesoară de limba română și voi fi lângă ea mereu”  – a mai precizat pompierul ISU Giurgiu.

  Din acel moment cei doi îndrăgostiți au rămas  nedespărțiți. Dar iată că după 7 ani de relație  Cornel s-a hotărât să își ia inima-n dinți și să să facă următorul pas: adică s-o ceară pe Alina în căsătorie.

      „Am vrut să îi ofer inelul într-un loc special pentru mine, înconjurat de colegi, dar și de familie și prieteni. Așa că am avut mulți complici.  Pentru că era ziua mea liberă, am invitat-o la restaurant, dar înainte ne-am oprit la subunitate sub pretextul de a lăsa ceva. Acolo, totul era pregătit pentru „pensionarea unui coleg” – povestește Cornel, descriind momentul cererii sale.

Am rugat-o să îi filmeze pe pompierii care erau aliniați lângă autospeciale, fiecare cu o floare în mână.

La început mai spunea Cornel,  Alina a crezut că surpriza pe care o pregătise iubitul ei este pentru altcineva…

S-a emoționat foarte tare atunci când și-a dat seama că era vorba despre o cerere în căsătorie, iar ea era de fapt persoana cea mai importantă în acele clipe” – a mai spus feriicit  Cornel, pentru că bineînțeles răspunsul Alinei a fost un „DA!” mare și răspicat, în aplauzele tuturor colegilor lui Cornel,  care au fost martorii  acestui moment emoționant.

 Colegii din unitate au dorit să precizeze faptul că acest coleg minunat al lor,  Cornel, a absolvit, în anul 2020, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești, iar în prezent este unul dintre ”salvatorii”  Detașamentului de Pompieri din  Bolintin Deal.

La rândul nostru le dorim celor doi îndrăgostiți, CASĂ de PIATRĂ, fiind siguri că Alina va fi întotdeauna în siguranță alături de Cornel, omul căruia i-a ”incendiat” sufletul de dragoste!

(Jurnal)