Primarul Adrian Anghelescu, arată de ce în primele 11 luni de mandat nu s-au putut face investiții și demara proiecte. Care sunt proiectele finalizate sau demarate la acest moment în Giurgiu… Cine sunt vinovații de situația dezastruoasă în care a fost aruncat orașul…! (VIDEO)

0
515

Primarul Adrian Anghelescu, arată de ce în primele 11 luni de mandat nu s-au putut face investiții și nici nu s-au putut demara proiecte. Care sunt proiectele finalizate sau demarate la acest moment în Giurgiu… Cine sunt vinovații de situația dezastruoasă în care a fost aruncat orașul…

„(…) Am cunoscut de la început situația grea în care ne aflam, am  declarat că am nevoie de un răgaz de mai bine de un an ca să echilibrez situația financiară a Primăriei Giurgiu, să pun pe piioare un sistem blocat de  executări silite, arierate, să scot din insolvență societăți din subordine și mai apoi să vorbesc despre dezvoltare…” – și-a început raportul extrem de punctual al activității sale în cei 2 ani de mandat ca primar al municipiului Giurgiu.

„(…) În primele 11 luni de mandat conturile Primăriei au fost blocate, a fost imposibil să fac investiții, să demarez proiecte noi. Am scăzut obligațiile financiare ale Primăriei cu 65% în condițiile unor costuri la energie de peste 20% mai mari.”

Adrian Anghelescu a subliniat faptul că sumele primite de la bugetul de stat, grație implicării și intervențiilor europarlamentarului Dan Motreanu au fost providențiale pentru rezolvarea unor probleme sociale extrem de grele pentru populație.

Vezi care au fost principiile ce l-au guvernat pe primarul Anghelescu în scurta perioadă, de până acum, a mandatului său de primar…