”Primarii liberali au primit atât de mulți bani încât au asfaltat și ulițele care duc spre porumb…”!

0
224

Conducerea interimară a social-democraţilor a stat faţă în faţă cu primari şi şefi de organizaţii din Călăraşi. Edilul din Olteniţa le-a reproşat că primarii liberali au primit atât de mulţi bani încât au asfaltat şi ulițele care duc spre porumb, în timp ce social-democraţii nu s-au ales cu nimic.

Secretarul general interimar, Paul Stănescu, le-a vorbit despre dezastrul pe care    l-au găsit în partid făcând referire şi la lipsa de organizare, dar şi la datoria uriaşă lăsată de Viorica Dăncilă.

Liderul interimar, Marcel Ciolacu, a anunţat că îşi doreşte ca primarii şi preşedinţii de consilii judeţene din marile oraşe să facă parte din conducerea Partidului. De asemenea, şi organizaţiile cu cele mai bune rezultate în alegeri ar putea fi reprezentate la centru. “Am ajuns după două nereuşite, europarlamentarele şi prezidențialele, să încercăm să o moșmolim din nou. Lucrul acesta nu se mai poate întâmpla.”- a mai spus Ciolacu

(Jurnal)

 

 

Un primar din Oltenița a cerut conducerii PSD , fără “proști” sau “gherţoi” la TV!

 

După ce în 2019 au pierdut lamentabil alegerile, social-democraţii se pregătesc acum pentru localele şi parlamentarele din acest an. Preşedintele interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, merge în ţară pentru a discuta cu primarii. Cu această ocazie Marian Tone, primar PSD din Oltenița le-a cerut liderilor conducerii interimare din PSD, ca în sediul central de la București să se cearnă cu mai multă atenţie lista celor care reprezintă partidul în dezbaterile televizate.

Marian Tone: “Unul a afirmat aseară că jumătate dintre deputaţii PSD sunt nişte gherţoi, nişte needucaţi. Nu pot să admit aşa ceva, nu la nivel naţional. Cineva spunea că am promovat în funcţii proști. Păi dacă noi nu ne apărăm unii pe alţii, iertaţi-mă, ăştia abia aşteaptă.”

Congresul extraordinar al PSD este programat să aibă loc pe 29 februarie.

(Jurnal)