Primăria Comunei Vedea face apel către toți locuitorii comunei să conștientizeze la ce pericol putem fi expuși în cazul unui astfel de incendiu de vegetație scăpat de sub control! Nu mai departe de ieri, un astfel de incendiu s-a apropiat destul de periculos de locuințele cetățenilor!

Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, Gărzilor de Intervenție Mihăilești și Colibași, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Malu, cu opt autospeciale de stingere cu apă și spumă și o cisternă.

Facem apel către cetățenii care dețin terenuri agricole să manifeste responsabilitate în ceea ce privește prevenirea incendiilor de vegetație uscată și miriște deoarece aceste evenimente pot pune în pericol culturile din imediata vecinătate, locuințele, dar și viața cetățenilor.

Pentru evitarea producerii arderilor necontrolate în perioada imediat următoare, ISU Giurgiu împreună cu Primăria comunei Vedea face apel la cetăţenii comunei să respecte măsurile specifice de prevenire a incendiilor”- transmite Primăria comunei Vedea.

https://fb.watch/8laOKC6XFQ/

(Jurnal)