Primăria Giurgiu așteaptă idei de proiecte de la agenții economici din municipiu

0
172

Primăria Municipiului Giurgiu invită operatorii economici din Municipiul Giurgiu să trimită propuneri și idei de proiecte, în scopul includerii acestora în Planul de acțiune cu propuneri de proiecte din cadrul Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Giurgiu pentru perioada 2021 – 2027.

Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Giurgiu pentru perioada 2021-2027 își propune să ofere o viziune cât mai clară a modului în care comunitatea poate ajunge la sfârșitul perioadei de referință pentru viitorul exercițiu financiar (2021-2027) și să stabilească obiectivele, acțiunile și resursele prin care se va realize această viziune. În acest sens, strategia cuprinde o secțiune cu propunerile de proiecte (Plan de Acțiune al SDD) ce pot fi realizate în perioada 2021-2027, proiecte care răspund nevoilor curente ale cetățenilor și operatorilor economici din Municipiul Giurgiu, inclusive sursele posibile de finanțare.

Strategia poate fi consultată de operatorii economici interesați pe site-ul Primăriei Municipiului Giurgiu www.primariagiurgiu.ro, la secțiunea Primăria Giurgiu – Programe și strategii – Strategii.
Așteptăm propunerile de proiecte ale operatorilor economici sau domeniile vizate pentru finanțare, cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de 15.07.2020.

Acestea se pot trimite la adresa de e-mail iancameca@gmail.com, primarie@primariagiurgiu.ro
Detalii suplimentare: Ianca Meca – 0737524490