Primăria din Călugăreni a început reabilitarea DC 107 Călugăreni-Hulubești

0
216

Primarul comunei Călugăreni, Dumitru Iordache, continuă proiectele despre care ne vorbea cu ceva timp în urmă. În acest sens au fost demarate lucrările de reabilitare a drumului comunal DC 107 Călugăreni-Hulubești.

Edilul ne spunea despre această lucrare: „Această reabilitare constă de fapt în reconstrucția drumului de la zero, îndepărtându-se stratul de asfalt actual și săpându-se casetă stabilizatoare, deoarece terasamentul actual nu ar fi putut permite o lucrare de calitate”.

Un alt proiect început în aceste zile este modernizarea străzii Castelului, stradă ce va fi prevăzută cu locuri de parcare și pistă pentru biciclete. Valoarea acestei investiții se ridică la 1.2000.000 lei.

Primarul comunei ne mai declara: „Așteptăm soluționarea a două contestații pentru modernizarea unor străzi din comună, dar și pentru dotarea dispensarului comunal. Imediat ce aceste două contestații vor fi soluționate, vor putea trece la treabă”.

Referitor la disconfortul creat locuitorilor care străbat drumul comunal DC 107 Călugăreni-Hulubești, Dumitru Iordache le transmite: „Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea acordată, legată de un eventual disconfort creat odată cu începerea lucrărilor în această zonă. Ne dorim ca reabilitarea să se termine cât mai curând și vremea să ne fie favorabilă”.

Îi dorim ca de fiecare dată ca planurile să-i fie încununate de succes și timpul să-l ajute în finalizarea tuturor proiectelor începute.

(Ana Magheru)