Primăria comunei Slobozia a cedat CJ Giurgiu 2 ha de teren pentru construirea unui spital și a unui adăpost pentru animalele maltratate

0
1247

Consiliul Local al Comunei Slobozia a aprobat prin hotărârea nr. 81 din 21 decembrie 2021 trecerea din domeniul public al comunei Slobozia, județul Giurgiu în domeniul public al Județului Giurgiu, a unui imobil compus din teren în suprafață de 2 ha categoria de folosință neproductiv.

Primarul comunei Florin Iulian Gheonu se declara mulțumit de decizia luată de Consiliul Local al comunei Slobozia.

Consiliul Local al comunei Slobozia a luat această decizie, la solicitarea CJ Giurgiu.

Președintele Dumitru Beianu declara în ultima sa conferință de presă faptul că „am solicitat Consiliului Local al Comunei Slobozia, județul Giurgiu, trecerea din domeniul public al comunei în domeniul public al județului, a unui imobil situat în extravilanul comunei Slobozia, județul Giurgiu. Scopul solicitării îl constituie organizarea și funcționarea unui adăpost propriu pentru animale abuzate, dar și construirea unui spital veterinar care va deservi atât municipiul Giurgiu cât și localitățile învecinate”.

Scopul acestei preluări în domeniul public al județului Giurgiu și administrarea Consiliul Județean Giurgiu, a imobilului situat în extravilanul comunei Slobozia, județul Giurgiu, înscris în cartea funciară nr.31887 a comunei Slobozia, este construirea unui centru pentru adăpostirea și tratarea animalelor maltratate, dar și construirea unui spital veterinar de care zona de sud a țării are foarte mare nevoie, el putând deservi toate județele limitrofe județului Giurgiu.

Predarea-primirea imobilului prevăzut la art.(l) se va face pe bază de protocol încheiat între Consiliul Local al Comunei Slobozia și Consiliul Județean Giurgiu, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

(Ana Magheru)