Acasă Actualitate Primăria comunei Călugăreni a pregătit surprize de neuitat cu ocazia Zilei Copilului

Primăria comunei Călugăreni a pregătit surprize de neuitat cu ocazia Zilei Copilului

0
Primăria comunei Călugăreni a pregătit surprize de neuitat cu ocazia Zilei Copilului

Pe 1 iunie 2022, copiii și adulții sunt invitați să sărbătorească Ziua Copilului, printr-un eveniment de neuitat și plin de culoare organizat de Primăria comunei Călugăreni în fața școlii din localitate.

„Anul acesta, pentru ca am intrat în normalitate și nu mai este pandemie, vă invităm pe toți, marți 31 mai, începând cu orele 10:00 la evenimentul dedicat zilei copiilor”, ne-a declarat primarul comunei Dumitru Iordache.

Cu această ocazie, Primăria comunei Călugăreni a pregătit o serie de surprize tuturor celor prezenți. Veți fi întâmpinați cu nenumărate momente: de la jocuri sportive și recreative, la ateliere creative, dar și la concursuri de poezie, cântece, numeroase întreceri sportive și desene pe asfalt.

Surpriza zilei vine însă de la trupa Gasoline Brothers care va susține începând cu ora 14:00 un număr de magie, jonglerii și iluzionism.

Evenimentul dedicat Zilei Copiilor va avea loc în fața școlii din comuna Călugăreni.

Așadar, sunteți așteptați să luați parte cu mic cu mare la ceea ce v-au pregătit autoritățile locale cu acestă ocazie. Și nu trebuie să uitați un amănunt foarte important… intrarea este liberă.

Iar pentru cei care nu mai sunt demult copii, dați frâu liber imaginației și întorceți-vă pe tărâmul copilăriei măcar pentru o zi, indiferent de vârsta din cartea de identitate.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °