Prima declarație a deputatului Elena Dinu imediat după alegerile pentru funcția de președinte al Organizației PSD Giurgiu

0
380

La puțin timp după terminarea alegerilor de președinte al PSD Giurgiu, de joi, 13 septembrie, la Giurgiu, încheiată cu anticipata  victorie a senatorului Niculae Bădălău, unul dintre primii membrii ai  organizației ce a dorit să comenteze acest eveniment, a fost dr. Cristina Elena Dinu, una dintre puținele voci distincte ale formațiunii politice giurgiuvene.

Iată ce  a postat domnia sa pe facebook-ul personal:   PSD Giurgiu a demonstrat, seara trecută, la Conferinţa Judeţeană, că este o organizaţie puternică şi unită! A fost un eveniment care, şi în opinia mea, a marcat un nou început, un moment „zero” din care am ieşit mai uniți, mai puternici, mai încrezători și, desigur, #împreună.

Am participat la eveniment alături de peste 400 de delegaţi din judeţ şi invitaţi de onoare, cu bucurie şi mândrie. Am arătat că ştim că o echipă înseamnă oameni care pun suflet, oameni care muncesc, oameni care încearcă să realizeze o coeziune.

Deputatul giurgiuvean a dorit să sublinieze și faptul că printre membrii acestei organizații mai sunt însă persoane ce și-ar dori instaurarea haosului , a destabilizării :  Din păcate, există şi multe orgolii şi chiar oameni rău intenţionaţi, dar nu trebuie să permitem nimănui să ne dezbine şi să ne împiedice în realizarea obiectivelor noastre!

Organizaţia Judeţeană a PSD Giurgiu se va aşeza, de acum, în cursul firesc al activității sale, cu o echipă ce a primit mandatul a sute de oameni de a organiza şi conduce următoarele bătălii electorale care ne aşteaptă, şi, de asemenea, de a obţine rezultatele cu care suntem obisnuiţi deja!

Felicitări noii conduceri a PSD Giurgiu, ne vom respecta toate promisiunile făcute #giurgiuvenilor! – a mai spus deputat Cristina Elena Dinu. 

(Jurnal)