La invitația vicepremierului Dan Barna, președintele USR,  vineri, 14 mai, subprefectul Alexandru Ciprian a participat la o întâlnire de lucru cu alți câțiva dintre liderii acestei formațiuni politice.

Principalele teme abordate au fost proiectele de dezvoltare ale județelor din care fac parte cei ce au fost prezenți la discuții.  Contactat pentru a ne da  câteva detalii despre punctele discutate în legătură cu județul Giurgiu, subprefectul Ciprian Alexandru ne-a oferit o scurtă declarație ce poate fi găsită și pe facebook-ul acestuia, personal, în care subliniază faptul că proiectele de dezvoltare ale județului Giurgiu, se regăsesc pe agenda de lucru a vicepremierului Barna.

Astăzi am participat –  ne spunea președintele USR Giurgiu, împreună cu Amelia Giurcan, președinte al USR Călărași și cu Alex Horhocea, vicepreședinte al USR Ialomița, la o întâlnire cu liderul Partidului nostru, vicepremierul Dan Barna.

 Discuțiile avute s-au axat pe marile proiecte de infrastructură ce urmează a fi realizate ce privesc și județul Giurgiu. Așa se face că între temele abordate s-au aflat și cea a căii ferate București-Giurgiu. Tot în acest context am discutat despre rețelele de apă și canalizare ce urmează a fi realizate în localitățile județului, dar și despre fondurile pentru dezvoltarea rurală prevăzute în PNRR – ne-a mai precizat subprefectul Ciprian Alexandru.

La finalul scurtei noastre convorbiri, ca un corolar al celor discutate de persoanele prezente la întâlnirea de vineri,  liderul USR Giurgiu ne-a mai spus: Toți cei ce am participat la această întâlnire am fost de acord că cel mai important lucru este ca județul Giurgiu să devină un punct de interes pentru guvernanți…În ceea ce ne privește pe noi, vă asigur că vom face tot ce este posibil ca  acest județ să primească toate investițiile de care are nevoie și evident sprijinul  nostru pentru accesarea de proiecte europene – a mai spus președintele USR Giurgiu, subprefectul Ciprian Alexandru.

(Jurnal)