Preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, crede că majorarea indemnizaţiilor aleşilor locali nu constituia o prioritate!

0
232

Recent, în Consiliul Local, dar şi în cel judeţean, s-au aprobat majorările îndemnizaţiilor cuvenite aleşilor locali, respectiv judeţeni. Dacă în Consiliul Judeţean  aleşii liberali au votat împotriva acestor majorări, în Consiliul Local lucrurile au stat altfel: doar doi aleşi ai  liberalilor giurgiuveni nu au aprobat sumele aproape triple. 

Referindu-se la acest aspect, liderul organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, declara, pentru „Jurnal Giurgiuvean”:

„Eu, în general, am fost mereu pentru majorările salariale, dar cu o condiţie: să existe şi posibilitatea susţinerii acestora. Ori, din ce ştiu, nu cred că va exista această sustenabilitate. Pe de altă parte, toţi cei care sunt în consiliul local sau judeţean, cred eu că nu s-au dus acolo pentru bani, ci pentru interesele populaţiei…”, spunea Marin Anton.

Referindu-se la momentul aprobării acestor majorări ale in-demnizaţiilor, Marin Anton preciza că acest lucru nu constituia o prioritate şi că  aleşii nu trebuiau să se grăbească. 

„Eu am lăsat pe fiecare să voteze aşa cum i-a dictat conştiinţa. Vom vedea până la urmă ce se va întâmpla cu toate aceste promisiuni, un apanaj al PSD-ului, care una spune la tv şi alta face în realitate. Aş vrea să văd creşterea economică trâmbiţată şi după toate aceste majorări, făcute politicianist”, a mai declarat liderul liberalilor giurgiuveni. 

Pe de altă parte, Marin Anton mai spunea că prioritare, la acest moment, sunt majorările salariale în învăţământ, în sănătate, sectoare cu adevărat sensibile în societatea românească, şi că abia după aceea trebuia să se ajungă şi la majorările veniturilor politicienilor. 

(Jurnal)