Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu: „PSD nu a putut, nu poate și nu va putea fi un partener de încredere pentru liberali, nici la nivel local, nici la nivel national!”

0
175

 

Europarlamentarul Dan Motreanu, președintele Organizației PNL Giurgiu, își manifestă în continuare nemulțumirea  față de alianța cu PSD, o  formațiune „care nu poate și nu va putea fi un partener de încredere pentru Partidul Național Liberal”, după cum precizează acesta  într-un comunicat de presă.

În acest mod, după ce  și-a exprimat dezacordul în privința deciziei liderilor PNL de la centru, de a negocia cu PSD și de a încheia o alianță pentru formarea unui guvern de coaliție, europarlamentarul  continuă atacul la adresa social-democraților, pe care îi consderă lipsiți de corectitudine, considerând că nu pot fi partenerii liberalilor nici pe plan local, nici pe plan național.

Drept exemplu, liderul Organizației de la Giurgiu PNL Giurgiu îl indică pe primarul din comuna Comana, Enache Aurel-Florian, care deja a luat decizia de a trece în tabăra PSD Giurgiu.

Astfel, PNL Giurgiu îi cere acestuia  să demisioneze din funcția de primar, având în vedere că în curând la nivelul județului Giurgiu vor avea loc alegeri locale parțiale în minim două comune ale căror primari ai PSD își vor pierde mandatele din cauza „unor flagrante încălcări ale legii”.

Motreanu precizează faptul că  primarul Aurel Florian Enache din Comana nu numai că nu s-a implicat în susținerea PNL, dar ar fi avut pretenții „care depășeau relația legală de ordin administrativ”. 

Președintele PNL Giurgiu a formulat o replică tăioasă în acest sens, într-un comunicat pe care cotidianul nostru l-a publicat luni, 29 noiembrie.

(Jurnal)