Președintele manager Marin Mirel: ”Clubul SCM Dunărea -2020” nu se limitează doar la o echipă de fotbal…!”

0
334

       După ce de curând  a răspuns întrebărilor noastre privind parcursul echipei  de fotbal” Dunărea ”, în returul Campionatului  din Liga a 4-a ( județul Giurgiu), președintele manager al Clubului SCM ”Dunărea-2020 Giurgiu” ne spunea că activitatea acestuia nu se limitează doar la echipa de fotbal ”Dunărea”.

În cadrul Clubului mai funcționează o secție de lupte în care avem rezultate foarte bune : campion național și vicecampion național. Pot numi aici pe Gheorghe Valentin, campion național. Avem o secție de tenis de masă condusă de binecunoscutul Anghel Corbu și de Sorin Doncea care participă  în mod efectiv la Campionatul național. O secție ce a obținut  o medalie de argint la campionatele naționale…Mai avem  o secție de gimnastică care de curând, pentru prima dată de când a fost înființată, a obținut o medalie de bronz  tot la campionatele naționale.

Marin Mirel ne mai spunea că de anul trecut a fost înființată în cadrul Clubului o secție de handbal și una de fotbal american, o secție  care mai mult se autofinanțează…

 Și nu în ultimul rând trebuie să amintesc secția de fotbal feminin, care participă la nivelul  Ligii a treia cu rezultate bune. Fetele au  17, 18 , până în 20 de ani… De admirat este faptul că ele vin la antrenamente după ce merg la cursuri, căci multe dintre ele sunt studente, echipa lor participând în Campionatul național cu rezultate din ce în ce mai bune.

Întrebat unde se pregătesc sportivii din secțiile pe care le-am amintit anterior, managerul Marin Mirel ne-a spus că ele se fac pe stadionul  ”Dunărea”, pe stadionul ”Astra 2” , dar și în sala  Complexului ” Marin Anastasovici”.

(Jurnal)