Președintele Klaus Iohannis declară că România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru! Ce îi cere PSD-ului…

0
138

iohannis_15220500Președintele Klaus Iohannis a declarat marți 20, iunie, seară, că solicită PSD-ului „să rezolve problema pe care singur a creat-o”! 

Klaus Iohannis  a mai precizat : „Ceea ce-mi doresc pentru România este o terminare a crizei și reluarea normalității.

întrebat despre viabilitatea actualei majorități, președintele a mai precizat: Într-o democratie parlamentară, viabilitatea unei majorități se testează prin vot.

Iohannis a mai spus că, oricând va desemna un premier, acesta va fi doar o persoană integră , subliniind faptul că nu va face rabat de la criteriile pe care le-a tot anunțat încă din toamna anului trecut:  „Româna are nevoie de un guvern stabil, de un premier integru” – a subliniat președintele României.

În mesajul transmis  în aceeași zi de  20 iunie, la Iaşi, pentru evenimentul de aniversare a 100 de ani de la adoptarea  modificărilor constituţionale din 20 iunie 1917, președintele Iohannis a mai subliniat faptul că :o naţiune este puternică dacă cetăţenii ei au încredere că legiferarea se face de către aleşi, şi nu pentru aleşi”.

(Jurnal)