Luni 10 septembrie în localitatea  Malu Spart, sărbătoarea de început de an școlar a avut și o altă conotație . Prilejul a fost folosit de gazde pentru inaugurarea unei noi aripi a Școlii Gimnaziale nr. 1 , Malu-Spart.

După cum am aflat,  acest proiect de investiții a fost realizat din fonduri PNDL de către Primăria Orașului Bolintin-Vale cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu.

La eveniment a fost prezent  președintele Consiliului județean Giurgiu , Marian Mina, iar din partea Inspectoratului Școlar  județean Giurgiu , inspector Constanța Filip.

Primarul  localității, Daniel Trăistaru  a salutat eforturile profesorilor și ale părinților pentru decorarea spațiilor, mulțumind în același timp președintelui Marian Mina pentru sprijinul acordat  în realizarea proiectului.

Nouă aripă a școlii  se bucură de toate dotările necesare unei  unități moderne de învățământ,  destinată educației tinerilor.

Așa cum se menționează pe site-ul școlii din localitate , mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea pe pagina de facebook a şcolii.

(Jurnal)