Joi, 13 septembrie,  la Giurgiu va avea loc ședința PSD pentru alegerile noului președinte al Organizației județene a PSD Giurgiu.

Această decizie a fost   luată recent,  în ședința CExN al PSD, ce a avut loc în localitatea  Neptun.

Cu această ocazie preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a  solicitat  să se organizeze alegeri judeţene pentru funcţia de p ecare și Giurgiu.

Precizăm că  filiala judeţeană PSD Giurgiu este condusă interimar, din februarie 2017, de Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean.

Interimatul din Giurgiu a  fost asigurat după ce fostul preşedinte al filialei, senatorul Niculae Bădălău, a fost promovat în  28 decembrie 2016, în CExN, pe funcţia de preşedinte executiv al PSD.

În discuțiile purtate  cu surse din interiorul  Organizației, renumirea ca președinte al lui Niculae Bădălău este iminentă. Până marți după amiaza nimeni altcineva nu își mai depusese candidatura. Ședința va avea loc probabil joi după amiaza , în sala Teatrului Tudor Vianu.

Conform acelorași surse, la alegeri sunt așteptați să participle peste două sute de delegați din organizațiile PSD din tot județul.

(Jurnal)