Preotul Bisericii din comuna Oinacu a fost surprins masturbându-se în fața Liceului Nicolae Cartojan din Municipiu. Care va fi urmarea acestui fapt…

0
2966

Un fapt extrem de rușinos pentru Biserica Ortodoxă din Giurgiu, dar mai ales pentru preotul parohiei din Oinacu, s-a consumat miercuri, 11 ianuarie, când acesta a fost surprins în timp ce se masturba în propria mașină, în fața Liceului Nicolae Cartojan din Giurgiu.

Surprins de eleve în timp ce-și satisfăcea damblalele perverse, dar și de polițiștii alertați prin 112, preotul a fost dus de urgență la Poliție și audiat, după care a fost arestat pentru 24 de ore, învinuit de ultraj contra bunelor moravuri.

 Care a fost poziția Episcopiei Giurgiului

 ”Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de faptul că în acest moment se află în faza de audieri la Inspectoratul Județean de Poliție, Pr. CONSTANTIN Mirel de la Parohia Oinacu care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri”- au ținut să precizeze reprezentanții Episcopiei.

Ținând cont de gravitatea acuzațiilor referitoare la comportamentul indecent, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate.

Episcopia Giurgiului se va adresa totodată, în scris, Inspectoratului Județean al Poliției Giurgiu, solicitând punerea la dispoziție a probelor din dosar, în vederea trimiterii sus-numitului în judecata Consistoriului Eparhial, în cazul în care rezultatul audierilor aflate în desfășurare vor impune acest lucru.

Cel în cauză va fi convocat de urgență la sediul Protoieriei Giurgiu pentru declarații. Menționăm că, pe perioada suspendării, suplinirea Parohiei Oinacu va fi asigurată de PC. Pr. DUȚU Stelian.”

Într-o discuție telefonică avută cu primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, acesta s-a declarat consternat de fapta preotului, spunându-ne că imediat ce a aflat despre acest incident a solicitat Episcopiei Giurgiului ca autorul acetei rușinoase fapte să fie de urgență mutat din comună.


COMUNICAT al POLIȚIEI GIURGIU

Preotul din Oinacu care se masturba în fața liceului Nicolae Cartojan din Giurgiu, a fost arestat

La data de 11 ianuarie a.c., ora 09.25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 18 ani, din localitatea Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism, staționat în fața unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu.

 În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Giurgiu. 

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.”

(Jurnal)