Premieră absolută! Primele două operații de PROTEZARE la GENUNCHI, în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu!

0
869

Echipa Spitalului Judeţean de Urgență Giurgiu a realizat în aceste zile două intervenţii -în premieră – în cadrul acestei unităţi medicale, ce au vizat protezarea de genunchi.

Intervenţiile au fost realizate de o echipă formată din doctorul Alexandru Viașu (dreapta imaginii), medic primar Ortopedie Traumatologie, șeful secției de Ortopedie a spitalului, și doctorul Andrei Drăgăniță (stânga), medic specialist ortopedie traumatologie, în cadrul aceleiași unități medicale.

Succesul intervențiilor a avut la bază experiența medicală vastă și numeroasele intervenții chirurgicale, de excepție, ale celor doi medici, precum și suportul personalului secției din blocul operator și anestezie/ terapie intensivă (medici, asistente, infirmiere, brancardieri) care a facilitat buna desfășurare a celor două intervenții de artroplastie.

Premiera înregistrată acum la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu este rezultatul unor eforturi şi demersuri realizate în ultimii ani cu scopul de a creştere calitatea actului medical în cadrul unității medicale, respectiv în cadrul secției de Ortopedie, unde odată cu schimbarea la nivel de șef de secție încep să apară aceste rezultate extraordinare.

Realizarea acestui obiectiv important nu ar fi fost posibilă fără susținerea constantă a Consiliului Local Giurgiu, Casei Asigurărilor de Sănătate și nu în ultimul rând conducerii Spitalului Giurgiu, medicilor şi tuturor celor care sprijină activ demersurile de a oferi servicii medicale de înaltă calitate.” a declarat dr. Viasu Alexandru la scurt timp după intervenție.

(Jurnal)