FOTBAL. Dunărea Giurgiu a terminat la egalitate în amicalul cu CS Păulești!

0
671

Așa cum vă anunțam inițial, Dunărea Giurgiu a disputat sâmbătă, 4 februarie 2023, la Giurgiu un meci amical împotriva celor de la CS Păulești (județul Prahova). Confruntarea s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

Autorii celor trei goluri reuşite de echipa giurgiuveană au fost Țangulea 2 şi Pasăre1. De precizat că, la pauză, echipa din Păulești conducea cu scorul de 2-1.

La echipa oaspete a evoluat și fostul dinamovist V. Lazăr, autor al unui gol spectaculos. Ambele echipe au  practicat un joc bun,  spectatorii bucurându-se de cele 6 goluri.

La echipa Dunărea au evoluat  G.Gheorghe și Tîlmaciu, doi  jucători care se află  în probe.

„Suntem în plin proces de pregătire… a fost un amical OK! Ar fi fost bun un rezultat pozitiv, dar ne mulțumim cu faptul că ne-am făcut antrenamentul de sfârșit de săptămână”, a declarat prof.Mirel Eugen Marin, director și manager al echipei Dunărea Giurgiu.

CS Păulești, locul 7, în Seria 5 a Ligii a III-a, a mai jucat până acum două meciuri amicale, cu Steaua București, în fața căreia a pierdut cu scorul de 2-7, și cu Dinamo București, cu care a terminat la egalitate,   0-0. De menționat că cele două echipe evoluează în Liga a 2-a.

Dunărea Giurgiu a început meciul în formula: Vasilescu – Calea, G.Gheorghe, Lungu, Tălmaciu, N.Ioniță, Arpetin, Popescu, Dicianu, Blaga, Țangulea.

Au mai jucat: Stanciu, Matache, Florescu, Peiu, Constantinescu și Pasăre.

Pentru Dunărea Giurgiu urmează sâmbătă, 11 februarie, un meci pe teren propriu împotriva celor de la CSU Știința București (Liga a IV-a, locul 5, București), pe stadionul din Portul Giurgiu.

Inițial, amicalul fusese programat la Păulești, dar ploile și zăpada din ultimele zile au făcut ca terenul din Păulești să devină impracticabil. În această situație ambele echipe au căzut de acord ca meciul să aibă loc la Giurgiu.

(Costel Spînu)

FOTO: Costel Nicolae