Pregătirile de iarnă – obiectivul ZERO al celor de la Giurgiu Servicii Publice SA

0
239

După cum ne spunea directorul Giurgiu Servicii Publice SA (GSP), Adrian Răcaru, pregătirile pentru sezonul rece sunt în toi.

Suntem pe ultima sută de metri cu organizarea licitației pentru deszăpezire, licitație ce va avea loc pe data de 24 octombrie. De asemenea, am finalizat reparațiile la utilajele proprii, pe care le vom folosi la deszăpezirea municipiului. Tot la capitolul „pregătiri de iarnă”, mai pot menționa faptul că lucrăm la remedierea eventualelor mici defecțiuni la ornamentele de iarnă, pe care ne dorim să le montăm cât mai curând, astfel încât ziua de 1 decembrie să ne prindă cu ele montate în tot orașul!”, spunea Adrian Răcaru.

În ceea ce privește alte lucrări pe care cei de la Giurgiu Servicii Publice le au în vedere pentru această perioadă, Adrian Răcaru preciza că au fost achiziționate, de curând, 260 de lămpi LED, ce vor ajunge pe Șoseaua București. Mai mult, se încearcă, în funcție de bugetul care va fi disponibil, achiziționarea unui utilaj ce va fi folosit la măturatul stradal, mai cu seamă că, în această perioadă, frunzele căzute din copaci dau mari bătăi de cap măturătorilor, a mai ținut să precizeze directorul GSP SA, Adrian Răcaru.

(Jurnal)