În cadrul celei mai recente conferinţe de presă a liberalilor giurgiuveni, liderul acestora, Marin Anton, a făcut, din nou, o serie de dezvăluiri în ceea ce o priveşte pe reprezentanta Guvernului în teritoriu, prefecta Nina Carmen Crişu. De această dată, acuzaţiile nu au mai vizat, în mod direct, implicarea acesteia în politică, ci o serie de fapte pe care liderul liberal le consideră a fi de natură penală.

„Vă dau o adresă: Şoseaua Sloboziei, bloc B49, apartament 33. Vă întrebaţi ce este cu această adresă; ei bine, este un apartament al doamnei prefect, pe numele dumneaei, dar care nu apare în declaraţia sa de avere. Ar trebui fie să revizuiască această declaraţie, fie să dea explicaţii organelor abilitate, de ce nu a inclus acest apartament în declaraţie”, a mai spus Marin Anton.

O altă acuzaţie a liderului liberal vizează, se pare, un ordin intern al Inspectorului Şef al Poliţiei Judeţene, care, conform celor declarate de Marin Anton, se pare că la ordinul direct al prefectei Nina Crişu, i-ar fi pus pe subalternii săi să îi verifice pe colegii care sunt în concedii medicale.

(Jurnal)