Precizări ale I.P.J. Giurgiu cu privire la accidentul din localitatea Mihai Bravu

0
419

La data de 24 mai a.c., ora 09.57, un bărbat a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Mihai Bravu, județul Giurgiu.

Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii au constatat că un conducător auto, de 52 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gării din localitatea Mihai Bravu, judetul Giurgiu, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 52 de ani, din localitatea Dobreni, județul Giurgiu, care se deplasa pe Drumul Județean 603, din localitate.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoutilitarei și a unui pasager din aceasta, un tânăr în vârstă de 16 ani, din localitatea Dobreni, județul Giurgiu, ambele persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii vătămare corporală din culpă”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)