Pompierii giurgiuveni au salvat 3 pui de barză!

0
247

pui-de-barza-1-800x533Nu o dată pompierii giurgiuveni au fost chemați să salveze o serie de animale aflate în situații dificile. De la pisici, câini, căpriori și până la  cai sau vaci, echipele de salvare ale ISU au acționat prompt pentru salvarea a tot ce purta viață…Așa s-a întâmplat și joi 14 iulie când , după declarațiile purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag, făcute celor de la  AGERPRES, pompierii au acționat pentru salvarea a trei pui de barză aflați în comuna Joița, județul Giurgiu.Conform spuselor localnicilor puii fuseseră părăsiți în cuib de circa patru zile , mama barză fiind găsită în apropiere, rănită.

Semnalul l-a dat un reprezentant al unei asociații de protecție a păsărilor și animalelor sălbatice  și echipajul ISU a și intervenit pentru salvarea puilor cu o autospecială și un echipaj format din cinci subofițeri. Ulterior s-au alăturat acestora  și un echipaj de la o societate de distribuție a energiei electrice care a intervenit cu un utilaj cu nacelă .

Puii de barză au fost predați reprezentanților Asociației de protecție a păsărilor și animalelor sălbatice ce au semnalat cazul, pii fiind acum la adăpost.

(Jurnal)