Polițiștii sunt trimiși în misiuni cu hainele de vară

0
247

3.500 de tineri polițiști din toată țara tremură de frig în misiuni. Nu au primit uniformele de iarnă așa că sunt nevoiți să meargă la intervenții sau să dirijeze circulația în cămașă și geacă de primăvară, potrivit Digi24.

Ministerul de Interne, Marcel Vela, recunoaște problema, însă da vina pe lipsa banilor si promite că agenții vor primi uniformele de iarnă în săptămânile următoare.

La nivelul întregii țări sunt aproape 3.500 de polițiști care așteaptă să primească bocanci și haine groase.

Oficialii MAI spun că până cel târziu la finalul lunii decembrie ar trebui să nu mai fie niciun polițist îmbrăcat de vară în misiunile din țară.

Din informațiile furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, la nivelul județului Giurgiu nu există asemenea probleme. Singurele „sincope” sunt legate de faptul că o parte a celor 20 de tineri din promoția venită la 30 septembrie în cadrul IPJ Giurgiu nu au încă bocancii de iarnă (îmblăniți) și căciuli.

Se vor remedia toate aceste probleme, pentru că astăzi (n.r. – 13 decembrie), cei de la logistică sunt chemați la București pentru ridicarea unor echipamente, iar următoarea programare pentru Giurgiu, tot pentru echipamente, este pentru data de 16 ianuarie 2020”, au mai precizat reprezentanții IPJ Giurgiu.

(Jurnal)