Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu dau încă o dată dovadă de spirit umanitar și implicare , donând sânge la Centrul Județean de Transfuzie Giurgiu.

De cele mai multe ori îi vedem în trafic, pentru a asigura ordinea și liniștea publică,  siguranța rutieră, menținerea încrederii și siguranței cetățeanului. Ei sunt polițiștii Inspectorarului județean de Poliție Giurgiu.

Luni  9 iulie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, au demonstrat că prețuiesc viața și că fac tot posibilul să contribuie la salvarea acestui dar prețios, conștienți de faptul că sângele este vital în cazul unui bolnav și că existența acestuia face deseori diferența între viață și moarte. 

Așa că ei au  mers  la Centrul Județean de Transfuzie Giurgiu unde, printr-un gest umanitar, au donat sânge.

Prin acest gest polițiștii giurgiuveni au dovedit că sunt alături de cetățeni nu doar prin măsurile menite să le crească siguranța, ci și prin gesturi  umanitare , destinate să aducă speranță și o șansă la viață celor ce au nevoie de acest lucru, dovedind că le pasă ce se întâmplă cu semenii lor. Un gest de urmat și de alții.

(Jurnal)