Polițiștii giurgiuveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea

0
411

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Giurgiu au pus în aplicare, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat din comuna Grădinari, județul Giurgiu, condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni de distrugere și lovire.

Astfel, vineri 6 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale și Secției nr. 6 de Poliție Rurală Mihăilești au organizat pe raza comunelor Buturugeni și Grădinari o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite sau pe numele cărora sunt emise mandate de arestare, respectiv mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, ocazie cu care a fost idntificat un tânăr de 28 de ani, din comuna Grădinari, județul Giurgiu, pe numele căruia Judecătoria Bolintin Vale a emis în mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea de infracțiunilor de distrugere și lovire.

Persoana depistată a fost condusă la sediul unității de poliție pentru întocmirea documentației necesare și depusă ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

(Jurnal)