Polițiștii giurgiuveni au fost alături de elevi, încă din prima zi de școală!

0
153

 Astăzi debutează un nou an şcolar, an în care poliţiştii giurgiuveni îşi propun să asigure în continuare, copiilor, un mediu sigur, propice acumulării de informaţii necesare atât în procesul educațional, cât şi pe parcursul vieţii.

Ca în fiecare an, începem împreună, poliţiști, elevi, cadre didactice, părinţi şi ne dorim ca, după emoția de astăzi, colaborarea școală – familie – poliție să reînceapă, cu implicare și încredere – au transmis elevilor,  doamnele polițiste prezente la această adevărată sărbătoare.

Ziua a debutat cu prezenţa poliţiştilor de la siguranţă şcolară şi poliţiştilor rutieri în zona unităţilor de învăţămant, pentru desfăşurarea unor activităţi preventive, dar şi pentru fluidizarea traficului rutier.

Şi poliţiştii de la prevenire au fost prezenți în prima zi de școală alături de elevi și părinți, care, cu emoție, au primit primele sfaturi de început de an școlar ce privesc siguranța celor mici.  Cadrele Inspectoratului de Poliție Giurgiu au dorit să ureze totodată, în această primă zi de școală, tuturor elevilor, un an plin de reușite, cu rezultate foarte bune și provocări depășite cu succes!

Ei i-au asigurat că vor fi mereu alături de ei, în apropierea unităților de învăţământ, pe traseele rutiere, către școală și spre casă, garantându-le că, printre cei care le oferă sprijin, siguranță și înțelegere, se află și ei, polițiștii!

(Jurnal)