Elevii Colegiului ”Ion Maiorescu” au tras astăzi primele cadre ale noului an școlar: ”Liceenii 2023-2024”

0
271

Cea mai galonată unitate școlară din Municipiul și județul Giurgiu, Colegiul ”Ion Maiorescu” și-a deschis , la rândul ei, larg, porțile, astăzi 11 septembrie, în prima zi de școală din noul an școlar 2023-2024.

Profesorii s-au reîntors la cancelarie, după o vară extrem de fierbinte, dornici de a-și revedea elevii, neascunzându-și curiozitatea de a le observa noile lor look-uri…

Evident, imaginile din curtea…”școlii”, au excelat prin culoare, prin abundența de buchete cu flori, de emoțiile ”bobocilor”, – elevi  ce pășesc pentru prima dată într-un liceu – de zâmbetele și îmbrățișările colegilor despărțiți de o vacanță, de fiecare dată parcă prea scurtă, ce tocmai s-a sfârșit…

Începe un nou an școlar…Ani de liceu/Cu emoții la română/Scumpii ani de liceu/Când la mate dai de greu/Ani de liceu…Când se-ntâmplă-o tragedie/Fiindcă el te-a zărit/La un film cu alt băiat/Ani de liceu…. cum sună textul cântecului, din filmul ăla de neuitat vreodată: ”Liceenii”!

De acum gata! Puneți burta pe carte! Iar noi, cei ce am trecut de această minunată vârstă, nu ne rămâne de făcut decât să vă privim cum creșteți sub ochii noștri și să încercăm, cu ochii minții, ”Să mai fim liceeni/ Măcar puțin…!”

(Florian Tincu)