POLIȚIA GIURGIU CREDE ÎN TALENT, TRADIȚIE ȘI EDUCAȚIE

0
331

Poliția Giurgiu încurajează și sprijină tinerii talentați, îndrumându-i spre educație, credință și tradiție.

Sâmbătă, politistii giurgiuveni, împreuna cu reprezentanții stabilimentului religios din zona cartierului Tineretului au organizat o surpriză pentru copiii care frecventează atelierul „Sfinții Martiri Brâncoveni”, din cadrul Parohiei cu același nume, organizându-le o zi minunată.

Astfel, cu toții s-au deplasat în mai multe lăcașuri religioase de pe raza județului, printre care Mânăstirea Buna Vestire din orașul Bolintin Vale, Conacul Drăgănescu din comuna Florești Stoenești, Biserica Drăgănescu din orașul Mihăilești și Mânăstirea Comana din localitatea cu același nume.

Copiii talentați au fost de-a dreptul încântați de activitate, lor pregătindu-se mici surprize la fiecare locație.

Toți copiii au primit din partea polițiștilor giurgiuveni, șepcuțe si tricouri cu mesaje preventive „adolescență fără delicvență”.

Activitatea organizata ieri de IPJ Giurgiu în colaborare cu Parohia Sf. Martiri Brâncoveni este o recompensă pentru efortul depus de copii în acest an și are ca scop promovarea tradițiilor și a culturii giurgiuvene precum și transmiterea unor mesaje preventive ce vizează perioada vacantei de vara.

Pentru crestarea gradului de siguranță a cetățenilor, Poliția Giurgiuveană desfășoară atât acţiuni de combatere a faptelor antisociale, cât şi campanii de prevenire, cele din urma având rolul de a oferi informații utile pentru protejarea propriei persoane, a celor apropiați, a locuinței sau a bunurilor.

(Jurnal)