Director general adjunct la CNAIR SA, Ovidiu Marian Barbier, împreună cu secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor, Fabian Țîrcă, a fost prezent, pentru scurt timp, pe șantierul podului de la Adunații Copăceni.

Referitor la acest aspect, la scurt timp, directorul adjunct al CNAIR a scris pe contul său de facebook:

Am facut astăzi o vizită fulger pe șantierul podului peste Argeș de la Adunații Copăceni pentru a vedea care este statusul după ploile din ultima vreme… Lucrările sunt în grafic și avansează în ritm normal. Dacă se va menține acest ritm de lucru și nu vor fi impedimente majore cauzate de vremea nefavorabilă, putem avea un avans în finalizarea lucrărilor de minim o lună. Asta pentru că acum se poate”, a scris directorul adjunct al CNAIR.

La rândul său, secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor, Fabian Țîrcă declara, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

Demonstrăm, cu această ocazie, că doar condițiile meteo ne-ar putea ține în loc pentru a definitiva lucrările la Podul de peste râul Argeș. Este o lucrare amplă, care, după finalizarea ei, va fi dovada faptului că, atunci când vrei cu adevărat, se poate”.

(Jurnal)