Acasă Actualitate Deputatul PSD, Cristina Elena Dinu: „PNL şi USR, terminaţi odată cu scandalul şi faceţi ce aţi promis pentru România!”

Deputatul PSD, Cristina Elena Dinu: „PNL şi USR, terminaţi odată cu scandalul şi faceţi ce aţi promis pentru România!”

0
Deputatul PSD, Cristina Elena Dinu: „PNL şi USR, terminaţi odată cu scandalul şi faceţi ce aţi promis pentru România!”

Ați jurat că veţi aduce bunăstare, dezvoltare, modernizare, însă n-aţi creat decât austeritate, faliment, haos şi sărăcie!

Doar datorită PSD a fost adoptată, în regim de urgenţă, Legea Consumatorului Vulnerabil, cu multe dintre propunerile noastre, însă, din nefericire, NU este suficient!

Rămân milioane de români care nu vor putea să supravieţuiască iernii ce se apropie.

Asta, dacă nu sunt luate ACUM măsuri pentru protejarea tuturor celor împovărați de plata facturilor majorate la ENERGIE!

PSD demarează procedurile privind constituirea unei majorități pentru a adopta plafonarea pentru un an a prețurilor la energie și gaze!

Cu cinism, premierul Cîţu s-a opus explicit plafonării prețurilor și a afirmat că nu va apela la pârghiile legale existente şi care îi permit Guvernului să adopte imediat o asemenea decizie!

Considerăm că apărarea românilor în fața unei adevărate apocalipse energetice este adevărata prioritate a unui partid responsabil, nu circul politic și bătălia pentru putere pe care le desfășoară în această perioadă PNL și USR-PLUS.

Pe români nu-i interesează care este cel mai „tare” partid de la guvernare. Nu-i ajută cu nimic scandalul monstru dintre PNL şi USR, dimpotrivă, pe oameni îi afectează direct acest haos politic şi administrativ.

Cât ei se ceartă pentru putere, România poate pierde tot”!

(Cristina Elena DINU- deputat PSD de Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °