PNL și USR Giurgiu au pus bazele unei alianțe electorale pentru alegerile locale din toamnă

0
456

După ce Prahova a devenit primul județ în care PNL și USR au bătut palma pentru o colaborare la alegerile locale din septembrie, și după ce și la București s-a creat aceeași alianță, a venit rândul organizațiilor județene din Giurgiu ale celor două partide să anunțe demararea discuțiilor pentru încheierea unei alianțe electorale. Anunțul a fost făcut cu câteva zile în urmă, printr-o postare pe contul de facebook al liberalilor giurgiuveni.

Azi (n.r. – marți, 11 august) PNL Giurgiu a demarat discuțiile cu USR Giurgiu privind o alianță electorală de dreapta care să mărească șansele de a avea #GiurgiuFărăPSD ceea ce înseamnă o administrație locală profesionistă și capabilă să aducă dezvoltare.
Președinții celor două partide, Dan Motreanu și Ciprian Alexandru, au convenit deja ca PNL și USR să facă front comun în comuna Ulmi, aceasta fiind prima localitate în care alianța celor două formațiuni politice devine realitate.
Totodată au fost demarate discuțiile privind susținerea candidatului PNL, Adrian Anghelescu, pentru primăria municipiului Giurgiu.
Se conturează astfel o posibilă alianță electorală la nivelul județului Giurgiu care sa aducă giurgiuvenilor o administrație în interesul cetățeanului, o administrație care să aibă ca obiectiv dezvoltarea comunităților”, au mai scris liberalii giurgiuveni pe facebook.

(Jurnal)