Cornel Mergeani, giurgiuveanul care a adus Coca Cola în România, după anii 90, a plecat dintre noi…Dumnezeu să-l ierte! (VIDEO)

0
5011
Cornel Mergeani

Sincere Condoleanțe…!

 ***Vă prezentăm alăturat , ”in memoriam”, ultimul interviu acordat  de Cornel Mergeani publicației noastre, în luna iunie, 2018. 

Plecat de  4 decenii din Giurgiu, în SUA, Cornel Mergeani, a fost din păcate doborât de neiertătorul Corona virus, găsindu-și sfârșitul la New York, unde s-a stabilit imediat după plecarea sa din țară.

Fire bonomă, generoasă Cornel Mergeani este giurgiuveanul care are meritul de a  fi  adus prestigioasa firmă Coca Cola în România, respectiv la noi în Municipiu.

Prietenii, rudele din țară, redacția cotidianului nostru regretă trecerea acestuia  în neființă, fiind cu gândul și simțirile  alături de familia îndurerată.

Cornel Mergeani, pleacă pentru a doua oară de lângă noi, dar de data aceasta într-o călătorie din care nu se va mai întoarce niciodată, rămânând însă nemuritor în amintirea multora dintre cei ce l-au cunoscut!

Sincere Condoleanțe…!

 ***Vă prezentăm alăturat , ”in memoriam”, ultimul interviu acordat de Cornel Mergeani publicației noastre, în luna iunie, 2018.