Picturile murale din Pădurea Comunitară Cama – parte integrantă a acestui proiect ambițios

0
311

Acestea sunt cele trei mesaje puternice create de Wanda Hutira care vor însoți mult timp de acum înainte povestea primei păduri comunitare din România. Muralele sunt parte integrantă din Pădurea Comunitară Cama și au fost realizate pe pilele din beton ale unui pod dezafectat aflat pe malurile canalului care leagă orașul Giurgiu de Dunăre.

„Cele 3 murale spun povestea unei comunități și reprezintă un exemplu de bune practici de dezvoltare comunitară. 500 de metri pătrați de pictură meniți să revitalizeze spațiul și să transmită nu unul singur, ci trei mesaje puternice celor 7500 de membri ai comunității locale giurgiuvene.

Muralele realizate la Giurgiu sunt un model de bune practici de parteneriat public și privat și au fost realizate cu sprijinul Lidl Romania în cadrul programului „Cu apele curate”.

Pădurea Comunitară Cama este plantată în cadrul programului „România plantează pentru mâine” OMV Petrom și campaniei „Fă cadou un copac” al Asociației „MaiMultVerde”, în colaborare cu Poteca Studio și Primăria Municipiului Giurgiu” – a transmis Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)