Piața Centrală s-a completat de astăzi, în fiecare weekend, cu o Piață volantă…! Cum va funcționa ea…

0
1085

 

 

 

Roșii, ceapă, castraveți, usturoi, varză, cartofi noi, cireșe ecologice, căpșuni, miere, ba chiar  vin roșu, îmbuteliat, mititei la grătar, flori la ghivece, dulcețuri, sucuri naturale și câte și mai câte, în Piața volantă deschisă astăzi, sâmbătă 28 mai,  pentru câteva ore, alăturat Pieței mari, Centrale, a Municipiului.

În acest fel, a continuat acțiunea organizării de Piețe volante, de data aceasta alegându-se ca destinație, o zonă adiacentă a Pieței Centrale…

 

 

 

 

 

Așa cum scriam în materialul de Vineri, când producătorii de produse agroalimentare din circa 30 de localități ale județului au descins în curtea Direcției Județene pentru Agricultură Giurgiu, comercianții au așezat de data asta, marfa, pe tarabele din Piața Centrală, încă de la ora 8.30 dimineața.

Alături de reprezentanții presei locale au dorit să fie prezenți la această acțiune și oficiali din partea Prefecturii și ai Primăriei Giurgiu. Printre aceștia am remarcat prezența Prefectului de Giurgiu, Florentina Stănculescu, un grup din cadrul staffului de consilieri, al instituției și evident reprezentanți din partea organizatorilor: directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochișor cât și angajați  din partea APIA Giurgiu.

Timpul capricios, ce a amenințat cu câțiva stropi de ploaie, a făcut ca acțiunea să numere  mai puțini cumpărători decât se scontase. Cu siguranță, așa cum ne spuneau organizatorii, cetățenii vor trebui mai întâi să se obișnuiască, în următoarele săptămâni, cu existența unei astfel de piețe volante în completarea celei țărănești, existente deja în Piața Centrală.

Reamintim că așa cum ne spunea directorul DAJ, Petra Ochișor, acțiunile de acest gen vor continua, în același loc, adică în fiecare zi de vineri în curtea Direcției,  iar sâmbăta și duminica, adiacent intrării laterale a Pieței Centrale, în aer liber, evident dacă și vremea va permite acest lucru.

(Jurnal)