Persoane din orașul Mihăilești și localități ale județului Giurgiu, cercetate pentru trafic de droguri!

0
525

La data de 19 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu un  procuror de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. –  Biroul Teritorial Giurgiu, au desfășurat o acțiune ce a vizat destructurarea unui grup de persoane, specializat în trafic de droguri, în orașul Mihăilești și localitățile limitrofe din județul Giurgiu, dar și în județul Ilfov.

În cadrul acțiunii, au fost puse în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, în județele Giurgiu și Ilfov, urmând  ca mai multe persoane să fie conduse la sediul D.I.I.C.O.T. –  Biroul Teritorial Giurgiu, pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit faptul că persoanele cercetate, cu vârste cuprinse între 17 și 35 de ani, ar fi inițiat activitatea infracțională din anul 2021, în scopul obținerii unor venituri ilicite, prin comercializarea de droguri de risc și mare risc.

Drogurile ar fi fost comercializate sub forma unor doze, consumatorilor, majoritatea tineri.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități participă și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu.

(Jurnal)