În ziua de 5 iunie, ora 22.00, a fost depistat un bărbat de 50 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 5, în localitatea Remuș, având o îmbibație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt atestat de aparatul Drager, fiind condus la Spitalul Județean Giurgiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Tot în data de 5 iunie polițiștii Secției de Poliție nr. 7 Băneasa, au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Prundu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un moped pe raza comunei Prundu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
La aceeași dată, pe D.N. 6, în afara localității Mihăilești, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Schitu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
(Jurnal)