Un site local dădea publicității,  cu puțin timp în urmă,  o știre potrivit căreia la Consiliul Județean Giurgiu sunt descinderi ale DNA, vizată fiind fosta conducere a instituției pentru o acuzație ce lasă pe oricine cu gura căscată.

O altă sursă locală a insistat însă pe știrea că de fapt cercetată de fapt ar fi  actuala conducere a Consiliului Județean.

Despre ce însă,  este vorba?  Conform știrii preluate de noi, ar fi vorba despre un contract atribuit unei firme de pază din Giurgiu, o altă firmă de același gen făcând sesizarea către DNA, sub acuzația că firma câștigătoare ar avea printre angajații săi persoane cu handicap, ce nu sunt apți pentru serviciul de pază.

Faptul în sine, nu numai că este ilegal, dar pare o glumă proastă să angajezi ca paznic un om în scaunul cu rotile, de exemplu! Reclamanții mai susțin că acest contract ar fi fost încheiat în urmă cu doar doar două  săptămâni.

Am încercat să luăm în câteva rânduri legătura cu conducerea Consiliului Județean Giurgiu pentru a afla mai multe amănunte însă până acum nu am reușit să aflăm detalii în plus ce ar fi putut să ne lămurească în acest caz.

Tot pe surse însă se susține prima variantă în care contractul de care se vorbește ar fi fost încheiat de vechea conducere a Consiliului județean Giurgiu, înainte ca aceasta să își încheie mandatul în cadrul instituției.

(Jurnal)