Poliţiştii bucureşteni caută mai multe persoană care au provocat prejudicii unor bănci. Au dus documente false, pe baza cărora au obţinut credite de nevoi personale. 

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1,  fac, miercuri, 18 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Călăraşi, Dâmboviţa, Prahova și  Giurgiu într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu credite de nevoi personale. 

”Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane ar fi folosit adeverinţe false, în vederea accesării unor credite de nevoi personale, prejudiciul cauzat fiind estimat la peste 1.000.000 lei, în dauna mai multor unităţi bancare”, anunţă Poliţia Capitalei, citată de News.ro

Vor fi puse în aplicare 29 de mandate de aducere, iar persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 1.

(Jurnal)