Pentru prima dată în perioada post decembristă, o persoană a fost despăgubită pentru țurțurii care i-au deteriorat mașina, țurțuri căzuți de pe streașina unui imobil.

Ulterior, societatea de asigurări a cerut banii înapoi de la Asociaţia de Proprietari, considerată responsabilă de avariile suferite de automobil. În faţa refuzului Asociaţiei, Omniasig s-a adresat instanţei.

În urma deciziei instanței  locatarii blocului  vor trebui să plătească pagubele suferite de maşina parcată de un şofer în apropiere. Magistraţii au ajuns la concluzia că Asociaţia de Proprietari este bună de plată pentru faptul că maşina a fost avariată de zăpada și gheaţa căzute de pe acoperiș.

Incidentul a avut loc pe 30 ianuarie 2019, când A.N.M. şi-a găsit automobilul lovit de zăpada şi gheaţa, căzute de pe un ce i-au afectat ambele aripi ale autoturismului, parbrizul, bara din faţă, capota şi farul din drepta.

Autoturismul era asigurat Casco la Omniasig, şoferul solicitând să îi fie achitate cheltuielile impuse de repararea maşinii.

Un caz care devine un precedent ce poate fi folosit de acum și în alte procese de acest gen, despăgubindu-i pe cei păgubiți.

(Jurnal)